Zorg goed voor je oren met gehoorbescherming van Audinc

Ga jij regelmatig naar concerten, houd je van motorrijden of is schietsport je hobby, dan is gehoorbescherming van Audinc dé manier om jouw oren rust te geven. Doe je dit niet, dan zal je daar op de korte termijn misschien weinig van merken, maar worden je oren op de lange termijn steeds slechter. Je gaat minder horen als je ouder wordt en dat omdat je hier voorheen een aandacht aan hebt besteed. Of je nu een snurkende partner hebt, werkt in een lawaaiige omgeving, graag het circuit van Zandvoort bezoekt of van live muziek houdt, de gehoorbescherming van Audinc wordt voor jou om maat gemaakt.

Gehoorbescherming van Audinc voor jouw omstandigheden

Als je met één van de specialisten van Audinc praat, dan zal je merken dat gehoorbescherming niet automatisch betekent dat je helemaal niets meer kunt horen. Als je wilt slapen zonder overlast van het gesnurk naast je, maar nog wel de wekker of de kinderen wilt kunnen horen, dan is dat mogelijk met de gehoorbescherming van Audinc. Ze maken dit voor jou op maat, zodat een concert niet minder levendig klinkt, je nog steeds een gesprek kunt voeren en je van je gehoorbescherming dus geen hinder ondervindt.

Gehoorprotectie op maat

Natuurlijk is het mogelijk om zelf goedkope oordopjes aan te schaffen. Maar de kans is dan groot dat deze niet goed passen, niet comfortabel zitten, al het geluid blokkeren of juist te weinig lawaai tegenhouden. Echt van goede bescherming ben je dan dus niet verzekerd en je oren zijn een kostbaar bezit. De gehoorbescherming van Audinc wordt voor jou op maat gemaakt. Dat betekent niet alleen dat je kunt bepalen wat je nog wel en niet kunt horen, maar ook dat je een uniek oordopje krijgt dat is gemaakt op de vorm van je oor. Ieder oor is anders, maar de gehoorbescherming van Audinc is hierop ingestemd en biedt jou de beste protectie mogelijk.

De voordelen van gehoorbescherming van Audinc

Kies je voor de gehoorbescherming van Audinc, dan profiteer je van een aantal voordelen. De dopjes zijn goed betaalbaar, maar gaan lang mee, want je krijgt een garantie van 2 jaar. Ze passen perfect, zijn antiallergisch, blokkeren alleen de geluiden die jij niet wilt horen, zijn discreet en nauwelijks zichtbaar, verkrijgbaar in een groot aantal kleuren en worden binnen 10 dagen geleverd. Zo ben jij snel van de overlast van je snurkende partner af en bezoek je concerten terwijl je oren beschermd worden en de kwaliteit van de muziek bewaard blijft.

Voor iedere situatie een oplossing

Wat ook je situatie, als je oren regelmatig aan te veel decibel worden blootgesteld, dan is dat niet goed. En gehoorproblemen kunnen niet meer worden teruggedraaid. Het is dus tijd om aan gehoorbescherming van Audinc te denken en dan zitten de specialisten voor je klaar om je te helpen. Plan een gesprek in, geef aan wat je nodig hebt en je zal versteld staan van de mogelijkheden. Bepaal zelf wat je wel en niet hoort en bescherm je oren met gehoorbescherming op maat.