Zo komt jouw hond van zijn slechte adem af

Het kan erg vervelend zijn voor je hond wanneer hij last heeft van een slechte adem. Dit wijst er namelijk op dat zijn mond niet goed wordt schoon gehouden en hij kan hier erg veel last van hebben. Gelukkig zijn er tegenwoordig genoeg middeltjes die je kunnen helpen om de bek van je hond zo schoon mogelijk te houden. Zo is er bijvoorbeeld een speciaal speeltje waar je hond op kan kauwen dat tegelijkertijd het gebit reinigt. Op deze manier is het gebit van je hond weer helemaal schoon en is hij verlost van zijn slechte adem.

California Pets drinkwater additief

Wanneer je wilt dat je hond snel verlost wordt van zijn slechte adem, is California Pets drinkwater additief de ideale oplossing. Het tovert het drinkwater van je hond om tot een mondwater dat het gebit reinigt en verzorgt. Hierdoor lost tandplak weer op en wordt tandsteen week gemaakt waardoor het gemakkelijker verwijderd kan worden. Dit zorgt er dan weer voor dat je hond geen last zal krijgen van tandbederf of van een tandvleesontsteking. 

Hoe gaat het in zijn werk?

California Pets drinkwater additief werkt heel simpel. Je hoeft namelijk alleen maar een theelepel van deze vloeistof toe te voegen aan 250 ml water. Het drinkwater wordt dan meteen omgetoverd tot een mondwater dat het gebit van je hond verzorgt en reinigt. Het is helemaal geur- en smaakloos, waardoor je hond niet eens in de gaten zal hebben dat hij iets anders drinkt dan alleen water.

Niet langer een slechte adem met AE Dogz Pet Tooth Stick voor honden 

Met de AE Dogz Pet Tooth Stick voor honden is je huisdier snel verlost van zijn slechte adem. Een groot deel van de honden krijgt ongeveer na zijn derde levensjaar last van gebitsproblemen, zoals tandsteen, tandplak of verkleuringen. Om te voorkomen dat dit het welzijn of de gezondheid van je hond aantast, is het belangrijk om zijn gebit zo goed mogelijk schoon te houden en dus regelmatig te poetsen.

Hoe gaat de AE Dogz Pet Tooth Stick voor honden in zijn werk?

De AE Dogz Pet Tooth Stick voor honden is heel eenvoudig in gebruik. Deze innovatieve tandenborstel heeft een spons-kop die alle viezigheid, voedselresten en tandplak absorbeert wanneer hij nat wordt. De tandenborstel heeft een extreme absorptie capaciteit, waardoor alle vlekken en viezigheid op het tandglazuur snel weg wordt gehaald. Daar komt bij dat het helemaal veilig is voor het tandglazuur en deze dus niet aan wordt getast bij het gebruik van het product.

Een gezond gebit met de Chewsi Dental Chew Toy

Een andere hele eenvoudige manier om het gebit van je hond schoon te maken, is door hem te laten spelen met de Chewsi Dental Chew Toy. Dit is een speeltje dat is gemaakt van natuurlijk rubber en het gebit van je hond reinigt wanneer hij erop kauwt. Je kunt er zelfs nog voor kiezen om een speciale tandpasta in het midden te stoppen, zodat het gebit grondig wordt gereinigd.

Hoe gaat de Chewsi Dental Chew Toy in zijn werk?

De Chewsi Dental Chew Toy is gemaakt van rubber en heeft een ribbelige structuur. Hierdoor worden de tanden en kiezen gereinigd terwijl je hond erop kauwt. Daarnaast heeft het ook zachte noppen die helpen om de voedselresten en tandplak op een veilige manier van het gebit te verwijderen.

Dr. Brite Natural Tandspray

Heeft je hond vaak last van een slechte adem, tandsteen of andere gebitsproblemen? De Dr. Brite Natural Tandspray kan de uitkomst voor je zijn. Deze biologische spray is speciaal ontwikkeld om tandsteen los te weken, de conditie van het tandvlees te verbeteren en de adem van je hond schoon en fris te houden. Je hoeft maar een paar keer per dag te sprayen voor het gewenste resultaat.

Hoe gaat de Dr. Brite Natural Tandspray in zijn werk?

De Natural Tandspray van Dr. Brite is heel eenvoudig om te gebruiken. Je hoeft namelijk alleen maar wat van het product te sprayen op de tandvleeslijn van je hond en het product doet het werk voor je. De drie hoofdingrediënten, kokosolie, peterselie zaadolie en propolis, doden alle schadelijke bacteriën en zorgen ervoor dat de tanden mooi wit blijven en de adem lekker fris.

De Tand- en Tandvleespen van Dr. Brite

Zorg ervoor dat het gebit van je hond goed schoon blijft door regelmatig gebruik te maken van de Dr. Brite Tand- en Tandvleespen. Dit is een speciale pen waarmee je tandplak kunt verwijderen. Op deze manier voorkom je dat je hond last krijgt van tandsteen en blijft het welzijn van je hond goed. De Dr. Brite Tand- en Tandvleespen is erg gemakkelijk om te gebruiken, waardoor je hond in een mum van tijd af is van zijn slechte adem.

Hoe gaat de Dr. Brite Tand- en Tandvleespen in zijn werk?

De Dr. Brite Tand- en Tandvleespen komt samen met een speciale spray. Deze moet je gebruiken samen met de pen. De spray bevat alleen maar biologische producten zodat je op een natuurlijke manier het gebit van je hond kunt verzorgen. Zo bevat de spray kokosolie. Dit wordt al heel lang gebruikt in de mondverzorging omdat het slechte bacteriën doodt en de tanden mooi wit houdt. Verder bevat de spray ook propolis, peterselie zaadolie en grapefruit zaadolie.

Weg met die slechte adem met de OxyFresh Pet Dental Kit

Om voor eens en voor altijd een einde te maken aan de slechte adem van je hond, kun je de OxyFresh Pet Dental Kit gebruiken. Dit is een kit dat bestaat uit drie onderdelen: een tandpasta, drie vinger tandenborstels en een tandenspray. Het is dan de bedoeling dat je als eerste de tandpasta en de borstel gebruikt om de tanden van je hond schoon te maken. Vervolgens gebruik je de spray om op de tanden en op de tandvleeslijn te spuiten. Zowel de spray als de tandpasta bevat actief zuurstof. Dit wordt gebruikt om de schadelijke bacteriën mee te bestrijden omdat zij niet kunnen overleven op een plek met veel zuurstof. Op deze manier wordt het gebit van je hond helemaal schoon en heeft hij de hele dag lang een frisse adem.

Naast het behandelen van de slechte adem van je hond, is het belangrijk om met nog een aantal dingen rekening te houden wat betreft de gezondheid van je hond. Was je hond bijvoorbeeld eens met hondenshampoo. Deze shampoo is speciaal gemaakt voor de vacht van je hond. Daarnaast moet je de oren van je hond goed schoonmaken, zodat je een oorontsteking voorkomt.