Waarom willen jongeren per se in merkkleding lopen?

Hoe ouder je kinderen worden, hoe meer ze te willen hebben. Toen ze nog klein waren kon je ze aantrekken wat je zelf wou, maar hoe ouder ze worden, hoe meer ze een eigen wil krijgen. Opeens is kleding van een onbekend kledingmerk niet meer goed genoeg. Ze willen allemaal in merkkleding lopen en hoe groter het merk hoe beter. Alleen waarom is het zo belangrijk voor jongeren om bijvoorbeeld in jassen van CP company te lopen of broeken van Jacob Cohen? Lees snel verder waarom jouw kinderen opeens in merkkleding willen lopen. 

Alles draait om het merklogo op de kleding

Iedereen wil er natuurlijk goed bij lopen, ook als volwassenen vinden we dat belangrijk. Maar ook kinderen en jongeren willen er graag goed bij lopen. Alleen kan er goed bij lopen iets anders betekenen voor kinderen dan voor volwassenen. Volwassenen weten vaak wat hun staat en welke kleurencombi ze wel of niet aan kunnen trekken. Voor kinderen maakt het niet zoveel uit of het vloekt of dat het ze bleek maakt, het heeft er vooral mee te maken dat er een merklogo op zit. Want je bent stoer met merkkleding aan en het betekent dat je ouders geld hebben. Maar dat kan toch niet de enige reden zijn dat ze in merk kleding willen lopen? 

Niemand wil het buitenbeentje van de groep zijn

Op jonge leeftijd doe je er zoveel mogelijk aan om erbij te lopen, want niemand wil het buitenbeentje zijn. Dus wanneer iedereen met merkkleding rondloopt, wil jouw kind daar ook graag mee rondlopen, omdat zij of hij er graag bij wilt horen. Het kan zomaar zijn dat jouw kind misschien wel geplaagd of zelf gepest wordt wanneer ze geen merkkleding dragen. Dus het heeft er niet mee te maken of ze de merkkleding mooi vinden of niet. Het heeft er mee te maken dat jouw kind er bij wilt horen!