studentenverzekering

Waarom overstappen van studentenverzekering?

Het kan soms voorkomen dat je wilt overstappen naar een andere verzekering.
De redenen voor het overstappen kunnen voor iedereen verschillend zijn.
Hieronder kun je enkele van die redenen terugzien

  • Te hoge premie: het is je opgevallen tijdens het vergelijken van verzekeringen dat andere verzekeraars jou dezelfde dekkingen kunnen geven maar waarbij je een lagere premie betaalt. Het is dus mogelijk dat de premie nogal aardig kan verschillen per verzekeraar. Door het vergelijken van de verzekeringen kun je zo met gemak de juiste studentenverzekering kiezen die bij jou past.
  • Korting op je pakket: veel verzekeraars bieden een pakketkorting aan. Je komt meestal in aanmerking voor een pakketkorting als je verschillende verzekeringen afsluit en deze bij dezelfde verzekeraar worden afgesloten. Je bespaart daarmee al gauw 10-15 procent aan kosten. Daarnaast kan het aantrekkelijk zijn voor je eigen overzicht om alles bij één verzekeraar af te sluiten, zo weet je duidelijk welke verzekering je bij wie hebt.
  • Dekking: het kan zijn dat je ontevreden bent met de dekkingen die de verzekering van jouw verzekeringsmaatschappij aanbiedt. In dit geval zoek je vaak naar een betere optie, dit kan door verschillende verzekeringen te vergelijken tot dat je een verzekering vindt waarbij je tevreden bent met de dekking die zij aanbieden.

Dit zijn een aantal van de redenen, waarom je van verzekeringen zal willen veranderen.
Natuurlijk is het ook mogelijk dat je na een tijdje iets anders wou proberen, en dat je daarom een nieuwe verzekering afsluit en je oude verlaat.

Om jou als student te helpen de keuze makkelijker te maken, kun je op sites zoals deze jou studenten verzekering vergelijken.
Zo kun je alle plus en minpunten zien bij elke verzekering, wat jou aantrekt om je hierbij aan te sluiten, en de kosten hiervan. Dit is natuurlijk voor elke persoon/situatie anders, maar helpt je al een aardig eindje op weg.

Dus ben jij van plan over te stappen?  Neem dan een kijkje op de site, en begin ook jij met het vergelijken van je studenten zorgverzekering.