Voor al jouw gebitszaken kun je terecht in Rijswijk

Gespecialiseerd in patiënten met angst

Nu kan het zo zijn dat u last heeft van angsten om naar een tandarts te gaan. Dit kan zo zijn gebeurd door een nare ervaring in uw jeugd bij de tandarts of juist recentelijk. De tandarts kan inderdaad een hoop emoties losmaken als je bijv. een tand of kies moet laten trekken. Vooral als kind is de kans groot dat je hier geen leuke herinneringen aan hebben. De Tandartsenkliniek in Rijswijk heeft volledig begrip voor jouw angsten en wij willen je daar ook graag overheen helpen. Angst voor de tandarts of orthodontist is niks om je voor te schamen. De Tandartsenkliniek is gespecialiseerd in patiënten met angsten en ook in het bijstaan van hun om ze in de toekomst zonder zorgen weer terug te laten komen naar de tandarts voor hun halfjaarlijkse controle.

Tevens is het ook mogelijk om kinderen naar de kindertandarts in de kliniek te laten gaan die angst ervaren. Deze speciaal opgeleide tandarts zorgt dat enge ervaringen verdwijnen en maken er een leuk dagje uit van voor de jonge patiënten.

Van A tot Z, onze werkzaamheden

De Tandartsenkliniek in Rijswijk doet verder nog veel meer dan patienten met een angst voor de tandarts bijstaan. Zo helpen zij je ook met jouw kunstgebit. Het beslissen van zo’n prothese kan veel veranderen en kan een moeilijke beslissing zijn. In overleg kan het daarom positief uitpakken om te kijken wat het beste is voor jou. Verder worden er natuurlijk nog veel meer werkzaamheden verricht in de praktijk. Deze werkzaamheden zijn o.a. wortelkanaalbehandelingen, etsbrug behandelingen, kronen plaatsen, maar je kunt ook je tanden hier laten bleken voor een mooie stralende lach vol witte tanden. Tevens kun je ‘porseleinen’ facings plaatsen indien je beschadigde tanden een nieuw jasje wilt geven. Kortom je bent bent voor als jouw tandzaken aan het goede adres en vooral in goede handen bij de praktijk gevestigd in Rijswijk, naast Delft in de provincie Zuid Holland.