Hoe Tena jou een betere kwaliteit van leven geeft

Bij het horen van het woord incontinentie denk je vaak aan mensen die worden omringd door een bepaalde penetrante geur. Dit kan verholpen door gebruik te maken van Tena. De lucht van urine is niet bepaald erg aangenaam en urineverlies zal ervoor zorgen dat deze lucht behoorlijk om je heen blijft hangen. Dat is dan ook een duidelijk vooroordeel wat er hangt rondom incontinentie. Het is vooral een kwaal waardoor je niet fris ruikt en waardoor je jezelf liever wat op de achtergrond houdt. Wanneer je last hebt van incontinentie bepaalt dat voor veel mensen op een negatieve manier je kwaliteit van leven.
Een probleem wat je bij de huisarts kan aankaarten 

De huisarts is er voor alle soorten problemen. Van een bacteriĆ«le infectie tot incontinentie, alles valt te bespreken met de huisarts. Deze zal jou vertellen dat er behoorlijk wat zaken zijn die jouw leven beter kunnen maken waardoor je weer met plezier de deur uit gaat. Tena is een oplossing die vaak wordt meegegeven aan patiĆ«nten die te maken hebben met incontinentie. Tena voorkomt dat je regelmatig je ondergoed moet verschonen wanneer je een ongelukje hebt gehad. Luiers voor volwassenen zijn een product wat nogal te maken heeft met imagoschade. Onterecht, dat is de mening van vele mannen en vrouwen die dagelijks de producten van dit merk gebruiken. 

Luiers die er niet zo uitzien 

Een luier voor volwassenen hoeft er niet uit te zien als de luier die je bij een baby aantrekt. Er zijn uiteraard wel luiers met plakstrips die vooral in de gezondheidszorg worden gebruikt. Het gaat hier vooral om die luiers die niet alleen urine maar ook ontlasting opvangen. Deze luiers hebben gezorgd voor het imago van Tena waar zo lastig vanaf te komen is. Tena is een merk wat zich steeds meer heeft gericht op het gebruiksgemak bij urine incontinentie bij volwassenen. Men heeft door de jaren heen hard gewerkt aan de vormgeving van het product waardoor luiers voor volwassenen een heel volwassen uiterlijk hebben. 

Je eigen ondergoed aan bij licht tot matig urineverlies 

Heb je te maken met urineverlies wat druppelsgewijs of met kleine scheuten voorkomt dan heb je te maken met licht tot matig urineverlies. In dit geval kan je volstaan met een inlegger die je in je eigen ondergoed aanbrengt. Zo kan je gewoon de lingerie dragen die jij prettig vindt zonder dat het geheel erg anders oogt. Je eigen lingerie dragen heeft een duidelijk gevolg op je welzijn. Je voelt je beter en meer zelfverzekerd. 

Slips bij matig tot zwaar urineverlies 

Op het moment waarop er sprake is  van een totaal gebrek aan controle over je blaas heb je te maken met matig tot zwaar urineverlies. In dit geval is het advies dat je overgaat tot het dragen van pants. Het gaat om slips die door Tena in meerdere kleuren worden gemaakt. Zo kan een slip tot 1,5 liter urine absorberen zonder dat je last krijgt van doorlekken.